Spring til indhold

Her kan du læse mere om vores fagpakker for 24/25

Skemaperiode 1

I det første halve år af dit skoleår hos os, skal du vælge en af vores fagpakker.

Dansk, matematik og engelsk er obligatoriske fag i 10. klasse. Tysk og fysik udbydes som frivillige tilbudsfag.

Resten af undervisningen gennemføres i valgfrie fagpakker. Vær opmærksom på, at alle fagpakker kan give adgang til alle ungdomsuddannelser, selvom hver enkelt fagpakke har sit eget specifikke fokus.

Nedenfor kan du læse nærmere om de forskellige fagpakker.

Sport og sundhed

Elsker du bare at være aktiv en stor del af din fritid og måske i skolen, og går du op i menneskers sundhed? Ja, så er fagpakken Sport og sundhed et oplagt valg for dig.

Prak10

Prak10 er for dig der ønsker, at kombinere 10. klasse med et længerevarende praktikforløb. Kom ud og find ud af hvordan det egentlig er at tage en erhvervsuddannelse samtidig med, at man arbejder hos mester.

Kunst & Kultur

Måske du har flere kreative evner eller ønsker at finde dem, og måske du også interessere dig meget for kultur? Denne fagpakke er for dig som holder af at udfolde sig kreativt!

Tech & Science

Fremtidens teknologi, robotter, videnskab... You name it! Du ved hvad vi mener når vi nævner disse 3 ting. Fagpakken er for dig der har stor interesse i at "nørde" indenfor det teknologiske felt.

Maritim10

Ohøøøj! Har du kendskab til det maritime felt eller kunne du tænke dig at få det? Hop med ombord sammen andre elever fra skolen. Fagpakken er for dig som er klar på samarbejde, fede oplevelser og en anderledes skoledag!

Sundhed, omsorg og liv

Brænder du for at vil gøre noget godt for andre mennesker og yde omsorg? Interesserer du dig for samspillet med andre, om det er børn, unge eller ældre mennesker og vil du gøre en forskel? Ja, så er det ikke svært at vælge...

International Studies

Fagpakken International Studies retter sig mod dig der er skarp til engelsk og synes Global Business er spændende! Måske du på sigt ønsker at arbejde internationalt?

Business

Iværksætteri og markedsføring - lyder det som noget spændende for dig, og som du er nysgerrig på at lære noget mere om? Så læs mere om Business!


Feedback

Sidst opdateret

06.02.2024

Ansvarlig redaktør

Camilla Hylager Jensen

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf: 72 36 40 00 eller skrive til os.

Telefontider på kontoret:
Man, tirsdage og torsdage: 08.30-14.00 
Onsdage og fredage: 08.30-12.00

Kontoret er lukket i skoleferierne.